Uitgelicht

1 april as. open huis!

1 april as. open huis!

Zaterdag 1 april aanstaande bent u tussen 11.00 en 15.00 uur van harte welkom in onze modelwoningen in de Onyx toren en het loftgebouw U! Kom genieten van het prachtige uitzicht en de historische sfeer. Ons team vangt u op bij het verkoopinformatiecentrum.

Klik hier om het fantastische uitzicht te bekijken!

Klik hier om het fantastische uitzicht te bekijken!

Uitzicht

Per direct beschikbaar!

Per direct beschikbaar!

Er zijn op dit moment nog diverse loft- en panorama-appartementen te koop. Voor meer informatie en de beschikbare woningen kijkt u bij woningen.

1 april OPEN HUIS van 11 tot 15 uur kortingen tot 100.000 euro!

VORSTELIJK WONEN AAN DE RIVIER

Direct aan het water, waar de Nieuwe Maas, de Lek en De Noord samenkomen, is op het voormalige fabrieksterrein van Smit Slikkerveer woonwerf De3Rivieren gerealiseerd. U kunt hier kiezen voor een royaal loftappartement in de authentieke, gerestaureerde fabriek Gebouw-U of voor een ruim appartement met rondom een fantastisch uitzicht in de twee ranke torens van Gebouw Onyx. Omgeven door een prachtig rivierenlandschap is dit een woonlocatie die in de wijde omgeving haar weerga niet kent!

KOM KIJKEN IN DE MODELWONING

Er zijn in Gebouw Onyx en in Gebouw-U modelwoningen ingericht. Deze modelwoningen geven u de unieke mogelijkheid eens een kijkje binnen te komen nemen. Natuurlijk geven wij u dan ook graag een rondleiding door de gebouwen en langs de nog beschikbare appartementen. De modelwoningen zijn op afspraak te bezichtigen. Zie onder contactgegevens.