Uitgelicht

Klik hier om het fantastische uitzicht te bekijken!

Klik hier om het fantastische uitzicht te bekijken!

Uitzicht

Per direct beschikbaar!

Per direct beschikbaar!

Er is op dit moment nog slechts 1 panorama-appartement te koop. Voor meer informatie kijkt u bij woningen.

Wonen in de ‘achtertuin’ van een wereldstad

Door de ligging vlakbij de bruisende cultuurstad Rotterdam en met de charme van het vroegere dijkdorp, is het in Ridderkerk-Slikkerveer bijzonder aangenaam wonen. Ridderkerk heeft een gezellig centrum met uitstekende winkelvoorzieningen en activiteiten het hele jaar door.

Hoogwaardig ontwikkelingsplan

Bij de totale ontwikkeling is veel zorg besteed aan de inrichting van de buitenruimte met respect voor de historie van de plek. Zo straalt De3Rivieren een rijke, besloten en private sfeer uit met een zorgvuldig gekozen bestrating en een wandelpromenade langs het water. Parkeerplaatsen bevinden zich zoveel mogelijk in het gebouw zodat alleen het bezoekersparkeren in het zicht plaatsvindt. Dit levert een rustig en gemoedelijk straatbeeld wat de uitstraling van het hele gebied ten goede komt.

Ligging

De3Rivieren is goed bereikbaar. Op steenworp afstand van de rijkswegen A15 en A16. De3Rivieren ligt aan de Ringdijk ter hoogte van huisnummer 402, aan de Drierivierenlaan te Ridderkerk-Slikkerveer.

Fast Ferry

Naast een prachtig uitzicht bieden de rivieren met de Fast Ferry een perfecte manier van vervoer naar de omliggende plaatsen en steden. U zit zonder files binnen 20 minuten in hartje Rotterdam of Dordrecht en binnen nog geen 10 minuten in Krimpen a/d IJssel of Alblasserdam. De opstapplaats voor de Fast Ferry ligt op loopafstand!

Voor meer prijzen, routes, reistijden en meer informatie kijkt u op www.fastferry.nl.

Parkeren

Beide complexen zijn voorzien van een eigen afgesloten parkeergarage, die gemakkelijk en comfortabel bereikbaar is via een automatisch rolhek en vanuit de centrale entreehal. Per appartement zijn twee autoplaatsen beschikbaar.

Uw boot praktisch voor de deur

Er zijn nog maar enkele lig-
plaatsen in de De3Rivieren
haven beschikbaar!
Informeer bij de makelaar
naar de mogelijkheden.