Uitgelicht

Klik hier om het fantastische uitzicht te bekijken!

Klik hier om het fantastische uitzicht te bekijken!

Uitzicht

Per direct beschikbaar!

Per direct beschikbaar!

Er is op dit moment nog slechts 1 panorama-appartement te koop. Voor meer informatie kijkt u bij woningen.

Industrieel wonen

Een uitgelezen locatie met een rijke historie waar het industrieel erfgoed Gebouw-U plaats biedt aan 26 luxe loftappartementen. Deze appartementen zijn zeer royaal van formaat en hebben verrassende indelingen. De gerestaureerde authentieke, industriële elementen in de woningen doen terugdenken aan de vroegere nijverheid op deze plek. Statige lange bakstenen gevels, onderbroken door prachtige raampartijen, en strak belijnde ornamenten maken de herinnering aan de industriële bouwkunst van het begin van de vorige eeuw compleet.

Gebouw-U imponeert

De ligging van Gebouw-U is bijzonder mooi. Aan het einde van de nieuw aangelegde promenade grenst het direct aan een besloten haven waar ruimte is voor enkele jachten. Zowel op de kade als vanaf het water is Gebouw-U een markante verschijning. Een gebouw waar je niet gemakkelijk overheen kijkt en met de nieuwe bestemming een gebouw dat tot de verbeelding spreekt.

Loftsfeer

Kolommen, vakwerkspanten en raampartijen dragen bij aan de bijzondere loftsfeer die in de appartementen gecreëerd is. Telt u daar een doordacht gebruik van de ruimte en zeer speelse en vernuftige indelingen bij op en het loftgevoel is compleet. De appartementen bieden u veel creatieve indelingsvrijheden en inrichtingsmogelijkheden. Daarbij ervaart u de ruimte (woningen van 150 m2 tot 300 m2) én de schitterende omgeving. Want de grote raampartijen zorgen naast de industriële beleving ook voor veel lichtinval en mooie vergezichten.