Uitgelicht

Klik hier om het fantastische uitzicht te bekijken!

Klik hier om het fantastische uitzicht te bekijken!

Uitzicht

Per direct beschikbaar!

Per direct beschikbaar!

Er zijn op dit moment nog diverse loft- en panorama-appartementen te koop. Voor meer informatie en de beschikbare woningen kijkt u bij woningen.

Industrieel wonen

Een uitgelezen locatie met een rijke historie waar het industrieel erfgoed Gebouw-U plaats biedt aan 26 luxe loftappartementen. Deze appartementen zijn zeer royaal van formaat en hebben verrassende indelingen. De gerestaureerde authentieke, industriële elementen in de woningen doen terugdenken aan de vroegere nijverheid op deze plek. Statige lange bakstenen gevels, onderbroken door prachtige raampartijen, en strak belijnde ornamenten maken de herinnering aan de industriële bouwkunst van het begin van de vorige eeuw compleet.

Indeling Gebouw-U

overzicht

Gebouw-U imponeert

De ligging van Gebouw-U is bijzonder mooi. Aan het einde van de nieuw aangelegde promenade grenst het direct aan een besloten haven waar ruimte is voor enkele jachten. Zowel op de kade als vanaf het water is Gebouw-U een markante verschijning. Een gebouw waar je niet gemakkelijk overheen kijkt en met de nieuwe bestemming een gebouw dat tot de verbeelding spreekt.

Loftsfeer

Kolommen, vakwerkspanten en raampartijen dragen bij aan de bijzondere loftsfeer die in de appartementen gecreëerd is. Telt u daar een doordacht gebruik van de ruimte en zeer speelse en vernuftige indelingen bij op en het loftgevoel is compleet. De appartementen bieden u veel creatieve indelingsvrijheden en inrichtingsmogelijkheden. Daarbij ervaart u de ruimte (woningen van 150 m2 tot 300 m2) én de schitterende omgeving. Want de grote raampartijen zorgen naast de industriële beleving ook voor veel lichtinval en mooie vergezichten.

download plattegrond (618,78 KB)

Type A

Type A kenmerkt zich door diverse niveauverschillen en meet circa 160 m2. De entree bevindt zich op de tweede etage van het gebouw. Hier liggen de badkamer, installatieruimte, was- en droogruimte en de slaapkamer. De slaapkamer is verbonden met de woonlaag door middel van een vide. Via een trap naar beneden komt u in de keuken en eetkamer. De woonkamer ligt een niveau lager.

download plattegrond (676,15 KB)

Type B

Type B heeft drie woonlagen en meet circa 200 m2. De entree is op de tweede etage van het gebouw. Via een trap naar boven bereikt u de woonkamer, keuken en eetkamer. De derde woonlaag heeft twee slaapkamers en een ingerichte badkamer, welke op fantastische manier van daglicht worden voorzien door twee grote, elektrisch bedienbare dakramen.

download plattegrond (663,91 KB)

Type F

Type F bestrijkt drie woonlagen en meet ca. 250 m2. De royale entreehal van de woning is op de tweede etage van het gebouw. Via de trap naar boven bereikt u de zeer ruim bemeten woonkamer en de keuken. Op de derde woonlaag bevinden zich de badkamer en de slaapkamer. De woning biedt een prachtig uitzicht over de haven en de rivier en bevat veel industriële ornamenten.