Uitgelicht

Klik hier om het fantastische uitzicht te bekijken!

Klik hier om het fantastische uitzicht te bekijken!

Uitzicht

Per direct beschikbaar!

Per direct beschikbaar!

Er zijn op dit moment nog diverse loft- en panorama-appartementen te koop. Voor meer informatie en de beschikbare woningen kijkt u bij woningen.

panorama-appartementen
bekijk de loftappartementen

Weergaloos uitzicht

Gebouw Onyx bestaat uit twee torens, gescheiden door het centrale lift- en trappenhuis. Op de verdiepingen van elke toren bevindt zich slechts één appartement met een royale, afzonderlijke entree, waarmee een vrije ligging en uitzicht rondom gewaarborgd is.
De appartementen hebben ruim bemeten woonkamers met grote panorama-vensters richting de rivier en balkons met verdiepingshoge glaspartijen die u maximaal uitzicht bieden op het rivierenlandschap. Een schouwspel dat nooit zal vervelen!

Indeling Gebouw Onyx

overzicht

Een markante verschijning

Gebouw Onyx is gebouwd in het hart van de oorspronkelijk op deze plek aanwezige kraanbaan. De glazen lift symboliseert de kraanbewegingen van vroeger. Door het gebruik van veel glas, natuursteen en sculpturale, zwarte baksteen heeft het gebouw een luxueuze uitstraling. Doordat de torens verspringen ten opzichte van elkaar ontstaan verrassende zichtlijnen. Een prachtig en markant baken op het kruispunt van de rivieren!

download plattegrond (872,54 KB)

Type C

Type C ligt in de lagere toren en heeft verdiepingshoge glazen erkers die een panoramisch uitzicht bieden richting Rotterdam. De ruime hal biedt toegang tot de woonkamer met open keuken van maar liefst 60 m2. Het appartement beschikt over twee slaapkamers en een zonnekamer met aansluitend het balkon (ZW). De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, dubbele wastafel en tweede toilet.

download plattegrond (894,09 KB)

Type D

Type D bevindt zich in de hogere toren. De ruime L-vormige hal biedt toegang tot de berging, twee slaapkamers, het toilet en de badkamer met douche, ligbad, dubbele wastafels en tweede toilet. Vanuit de hal bereikt u tevens de riante woonkamer met open keuken van 59 m2. Het royale balkon (ZO) grenst aan de woonkamer. Vanuit het panorama-venster heeft u een prachtig uitzicht op het drierivierenpunt.